Over ons

Over ons

Vanuit verbinding doorpakken

KMS: Eén team

Als team staan wij voor verbinding en aanvulling. Ieder van ons is vanuit haar kennis en ervaring een aanvulling op de ander. Maar ook een aanvulling op onze persoonlijkheden, die lopen uiteen van creatief, naar leidend en alles wat daar nog tussen en omheen zit. Zelf zeggen we wel eens dat we net als een puzzel zijn waar alle stukjes samenkomen en een totaalplaatje maakt.

Dit samen maakt ons als team sterk. We werken intensief samen, omdat we met een klein team zijn, kennen we elkaar goed en durven we ons kwetsbaar op te stellen, zowel intern als extern als de situatie daar om vraagt. Dat zorgt ervoor dat we tegenwicht geven. We nemen geen blad voor de mond en zetten geen masker op. Alles is bespreekbaar.
Omdat wij een stabiele interne basis hebben, kunnen wij ons volledig focussen op de externe vraag: zowel voor werkgevers, onze cliënten (dat zijn de medewerkers van werkgever), als voor de mensen met wie wij samenwerken.

We zijn laagdrempelig, willen met je meedenken en samen tot een toekomstbestendige oplossing komen. We prikken door al die lagen heen die de oorzaak zijn van je huidige situatie. Samen met jou pellen we het probleem af tot het niveau waar we moeten zijn om het duurzaam op te lossen. In wat voor situatie je ook zit, wij trekken je eruit en begeleiden je zodat je met vertrouwen en plezier je toekomst tegemoet gaat.