Verhalen

Wat zeggen de mensen met wie we samenwerken

Vanaf het begin van samenwerking is er een klik met KMS. Waar het vaak aan ontbreekt in de coaching- en advieswereld trof ik hier aan: warmte, wijsheid, kracht, bevlogenheid, nuchterheid en humor. Dat sprak me enorm aan. KMS heeft een heldere visie, is praktisch, transparant en duidelijk. Dat zijn voor mij dan ook unieke en onderscheidende eigenschappen. Dat maakt ook dat ik, als coach graag voor KMS trajecten verzorg en hoop dat ook nog lang te blijven doen.

Simone – coach

Wij werken regelmatig samen met KMS. We hebben daarin een goede en vlotte onderlinge communicatie. Dat is ook noodzakelijk om complexe verzuimvraagstukken voor een werkgever meer inzichtelijk te krijgen en om een arbeidsongeschikte medewerker weer enig perspectief te geven. De wir-war aan regels en wellicht tegengestelde belangen vertalen we gezamenlijk naar praktische en begrijpelijke re-integratie routes.

Bij het gehele professionele team van KMS staat de deur altijd open. We krijgen terug dat medewerkers altijd op een plezierige en vriendelijke wijze te woord worden gestaan. Daardoor kunnen alle mogelijke HR- en verzuimvraagstukken laagdrempelig worden neergelegd.

Een fijne wijze van samenwerking waar we graag mee verder gaan!

Han Kempers – Kempers Arbeidskundig Advies BV

Korte lijnen, prettige en gezonde werkwijze.

Irakli – bedrijfsarts

In onze samenwerking hebben KMS en ik, altijd hetzelfde doel voor ogen. Gelijkwaardigheid is voor mij het sleutelwoord. Als partner word ik bij KMS op de juiste waarde geschat. De samenwerking is open en betrokken en de regie blijft mij liggen. Ik word echt als deskundige gezien, het is daarnaast prettig om te kunnen sparren over trajecten en hetzelfde doel voor ogen te hebben. KMS is een bureau waar maatwerk en medemenselijkheid voorop staat.

Miranda – coach

De samenwerking met KMS ervaar ik als heel prettig, de korte lijnen, het informele. Dit alles draagt eraan bij dat de visie van KMS echt wordt geleefd: de mens centraal. Ik zie dat de cliënt zich hierin gesteund voelt. En als professional voel ik me gewaardeerd en gezien in mijn expertise. Ik ervaar vrijheid om de begeleiding volgens mijn visie te kunnen doen en er is altijd ruimte om te overleggen als zaken lastig lopen of anders moeten. Dus zij leven zelf naar de visie die ze uitdragen!

Anita – coach

KMS richt zich niet alleen op de gevolgen van uitval. De verzuimspecialisten van KMS en de bedrijfsartsen staan samen klaar om ook de oorzaken van verzuim aan te pakken. We denken actief mee over hoe uw werknemers langer gezond en energiek aan de slag kunnen blijven, zonder daarbij wederzijdse belangen uit het oog te verliezen.

Niek – bedrijfsarts