Verhalen

Wat klanten over ons zeggen

KMS is voor ons dé schakel als het gaat om HR-vraagstukken in de breedste zin van het woord

Wij als bibliotheek Zoetermeer werken al sinds 2018 samen met KMS en gedurende die tijd zijn we steeds meer diensten gaan afnemen. We zijn begonnen met advies bij casussen rondom langdurige zieke medewerkers, toen dat naar volle tevredenheid liep hebben we samenwerking geïntensiveerd naar HR advies en inmiddels is KMS ook onze partner voor arbodienstverlening. Het afgelopen jaar zijn we met een cultuurverandering gestart en ook hier is KMS de partner die naast ons staat. KMS is voor ons dé schakel als het gaat om HR-vraagstukken.

Kevin Kok – Manager Bibliotheek Zoetermeer

KMS is vakbekwaam

Mijn wens is om te groeien met het bedrijf, die ambitie kan ik niet in mijn eentje realiseren, daarvoor heb ik mijn medewerkers hard nodig. Werkplezier is hierin een belangrijke factor en ik vind het sowieso belangrijk dat mijn medewerkers arbeidsgeluk ervaren, alleen dan kunnen we samen groeien.

KMS heeft mij geholpen om een goed plan op te stellen, waarin beschreven staat welke stappen hiervoor genomen moeten worden. Mijn ervaring is dat mijn ideeën en de ideeën van KMS samensmolten tot een goed plan. Ik heb nu iets in handen waarmee ik begonnen ben en waarmee ik jaren vooruit kan.
Het leuke is dat ik van zakelijke contacten al de vraag kreeg: “Hoe doe je dat?” Kennelijk uiten mijn medewerkers hun arbeidsgeluk ook naar buiten!

Ruud de Bie – Van der Wal Riooltechniek

Sociaal en doortastend

De benadering van KMS Advisering is sociaal en doortastend. De korte lijnen met Kirsten en haar team zijn uniek.

Niels van Ginneken – Van Lith Bouw

Wij ervaren KMS als een persoonlijke, professionele en oprechte partner

KMS is naast onze partner in verzuim ook de partij waarbij wij aankloppen voor het verbeteren van de vitaliteit van onze medewerkers. Samen hebben we workshops opgezet rondom voeding, levensstijl en werkdrukbeleving. Dit heeft bijgedragen aan nieuwe handvatten voor onze medewerkers. Wij ervaren KMS als een persoonlijke, professionele en oprechte partner. Omdat ze vanuit hun persoonlijke aanpak een goede vertrouwenspositie op weten te bouwen met onze medewerkers. Vanuit daar kan professionele begeleiding plaatsvinden met als doel om medewerkers die zijn uitgevallen snel en duurzaam te laten terugkeren in het arbeidsproces.

Martin Huizinga – Cargill

KMS is: MasterBlaster

Wij waren op zoek naar een verzuimspecialist waarvan wij als werkgever het idee hebben dat zij net zo begaan zijn met onze medewerkers als dat wij zelf zijn. Die specialist hebben wij in KMS gevonden! KMS nam lopende zaken direct goed over met binnen een aantal weken al een topresultaat. De medewerkers, maar ook zeker wij als werkgever, voelen ons serieus genomen, begrepen en gehoord. De vinger ligt snel op de zere plek en meerdere oplossingen worden geboden. We zijn blij dat wij een partij hebben die, ook al doen wij dingen op onze eigen manier, snapt wat we bedoelen en een breed scala aan oplossingen kan bieden, die ook goed te gebruiken zijn, vóórdat echte problemen ontstaan.

Barry Woestenburg – BijWoestenburg

Prettige en vakkundige samenwerking

Wij klopten aan bij KMS voor het updaten van onze Regeling Arbeidsvoorwaarden. KMS ging hiermee nauwkeurig aan de slag nam uitvoerig onze bestaande regeling door. Om vervolgens verbeterpunten, advies en aanvullingen aan te dragen. KMS is: vakkundig!

Karin Zeeman – Zeeman Vastgoed