Wat wij doen

Coaching

Loop jij ook steeds tegen dezelfde knelpunten aan in je eigen gedrag? Ben je er nu echt klaar mee? Wij begeleiden je om dit te doorbreken. We laten je inzien hoe je gedrag ontstaan is. Vanuit vroeger heb je gedrag ontwikkelend en veel daarvan herhalen we tot op de dag van vandaag. Dit worden ook wel patronen genoemd. Ieder mens vertoont herhalend gedrag. Patronen zijn onze houvast, ze geven ons zekerheid.

Maar patronen die jouw huidige knelpunten veroorzaken, zitten je nu in de weg.
In het coachingstraject laten we je op een nuchtere en sensitieve manier naar jezelf kijken. Samen doorbreken we patronen die niet langer zinvol zijn en bieden je handvatten om het anders aan te pakken. Zodat jij met meer energie door het (werkende) leven kunt gaan, de juiste keuzes kunt maken en goed voor jezelf kunt zorgen.

Samen
Jij geeft aan waaraan je wilt werken en wij ondersteunen je door je te spiegelen, naast je te staan en je te begeleiden in het terug- en vooruitkijken binnen jouw leven. We maken ruimte voor alles wat nodig is om te doorbreken. En soms geven we je een spreekwoordelijke schop onder je kont als het tijd is om te doen wat je zegt, maar het nog niet helemaal durft. Samen komen we vooruit.

Multidisciplinaire coaching
We bieden coaching op multidisciplinaire manier aan. Dat betekent dat wij in een intakegesprek samen met jou bekijken welke behandeling voor jou het meest van toepassing is. Dit kan zo breed zijn als: loopbaancoaching, psychotherapie, paardencoaching, lichaamswerk, you name it, we’ve got it. Wij hebben een groep van bewezen professionals om ons heen die we vertrouwen. Je bent bij elk van hen in goede handen. Soms kan het zo zijn dat je een paar sessies van het één en een paar van het ander nodig hebt, simpelweg omdat het elkaar aanvult, ook dat is mogelijk.