Wat wij doen

Workshops en trainingen

Workshops en trainingen die voldoen aan de de behoefte van de organisatie op basis van jouw wensen en onze ervaring. Deze combinatie zorgt er voor dat we workshops en trainingen op maat kunnen bieden.

De behoefte die in de organisatie speelt, wordt van tevoren besproken, zodat er daadwerkelijk een toegepaste workshop of training opgezet wordt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan workshops en trainingen op het gebied van voorkomen van verzuim, vitaliteitprogramma’s, teamcoaching, cultuurveranderingen in de organisatie, communicatieverbetering. Op het gebied van communicatieverbetering hebben wij de workshop ‘De Babbelbox’ opgezet.

De Babbelbox

Af en toe even lekker kletsen met collega’s zorgt voor ontspanning en helpt bij een goede balans in het werk. Hoe organiseer je het als werkgever, om dit doel te bereiken?

Wij horen vaak dat er behoefte is aan het faciliteren van contact, maar dat het antwoord op de manier hóe dit te doen uitblijft. 

Juist die spontane koffieautomaat-gesprekken met verschillende collega’s, vanuit verschillende niveaus, zijn ontzettend belangrijk. Maar ja, niet iedereen spreek je op die manier en hoe fijn is het als het resultaat van zulke informele gesprekken op een georganiseerde manier gefaciliteerd wordt? 

Wij zijn met de ‘hoe’ vraag aan de slag gegaan, met als resultaat ‘De Babbelbox’.

De Babbelbox helpt om gesprekken te starten en elkaar vragen te stellen die er toe doen. Oppervlakkig en lekker luchtig, juist als die vragen naar de kern gaan, krijgt iemand de ruimte om aan te geven hoe het ècht gaat. Het lucht op, dat werkt lekker, motiveert en verbindt.
Nieuwsgierig naar de Babbelbox? Neem gewoon eens contact met ons op.