Wat wij doen

HR Advies

Gezond is, naast fysiek (waar we overigens ook bij kunnen begeleiden), voor ons dat mensen tevreden en blij zijn met hun werk en een goede werk-privé balans hebben. Wij zetten onze kennis en ervaring op HR gebied in, waar je zelf als werkgever, als leidinggevende, of als HR medewerker niet eerder aan gedacht had.

Of waarvoor je net niet de volledige know-how bezit. Voor ons is dit dagelijkse kost, wij nemen je dit uit handen. Zodat jij optimaal jouw energie kan inzetten daar waar het nodig is. Ondertussen kan je erop rekenen dat de HR zaken die je ons hebt toevertrouwd, professioneel en conform wetgeving continueren.

Doordat wij jouw organisatie echt kennen, of zogezegd, eerst willen leren kennen, voordat we starten, kunnen we de vinger op de zere plek leggen. We willen niet alleen de organisatie kennen, maar ook de mens. Alleen dan kunnen we gericht advies en begeleiding te bieden. Wanneer je investeert in je medewerkers, zorgt dit voor lagere verzuimkosten, maar ook zal je merken dat je medewerkers meer in balans komen en gelukkiger zijn. Wat zorgt voor verbinding en toewijding. 

Wij geloven niet in logge, statische trajecten. We geloven in maatwerk, dat elke organisatie, elk team en elk individu om een eigen aanpak vraagt. We zullen on the go naast je staan en elke stap samen bespreken. De ene keer starten we met teamcoaching, de andere keer nemen we het managementteam onder onze hoede. Of staan we je bij in het voeren van lastige gesprekken.

Wat er ook nodig is, we zijn er voor je en elke keer kijken wij met een frisse blik naar wat echt werkt.

Wij zijn er van overtuigd dat zachte heelmeesters stinkende wonden maken en dat de waarheid helend is. Dat betekent niet dat we bot zijn, verre van. Wij omschrijven onszelf als nuchter en sensitief. Juist die combinatie maakt dat we tot de kern gaan, maar pragmatisch zijn in oplossingen.