Wat wij doen

Retraites

Naast teamcoaching en individuele coaching organiseert KMS ook retraites op open inschrijving en op maat. Het doel van een retraite is te werken aan jouw persoonlijke thema’s.
Door afstand te nemen van je dagelijkse leven, kun je makkelijker tot jezelf komen. 

Op dit moment hebben we de volgende retraite beschikbaar voor open inschrijving.
Is deze retraite niets voor jou, neem gerust contact op, bij een voldoende aantal deelnemers ontwikkelen wij ook retraites op maat.

Recover or Repeat
“Voor vrouwen die meer rust zoeken en die het zat zijn om op de grens van hun eigen balans te manoeuvreren”

Als het over gedrag of gezondheid gaat, hebben we twee keuzes: herstellen of herhalen. Met herhalen bedoelen we, het oude gedrag wat tot klachten, stress, verzuim, etcetera heeft geleid. Recover or Repeat is een retraite waar we plek bieden om patronen te herkennen en te doorbreken.

Waarom
In deze tijd is goed voor jezelf zorgen en jouw balans vinden, iets wat veel van je vraagt. Je staat elke keer weer voor de uitdaging om dicht bij jezelf te blijven en niet opgeslokt te worden door de dagelijks verwachtingen. We kunnen daarin allemaal van en met elkaar leren.
Het geven en krijgen van inzichten helpt om die balans te vinden en te behouden.

Wat gaan we doen
We gaan met elkaar aan het werk met thema’s die belangrijk zijn voor vrouwen. Je plek innemen, ruimte en tijd maken voor jezelf en onderzoeken wat jou remt om je volledige zelf te zijn vandaag de dag.
Er ZIJN, een persoonlijke benadering en het bouwen van wederzijds vertrouwen zorgt voor herkenning en erkenning. Coaching vanuit oprechtheid en empathisch luisteren, iemand laten zijn wie zij is. We doen dit met behulp van systemisch werken (familieopstellingen), storytelling, paardencoaching, de natuur, meditatie en yoga.