Doet wat werkt.

Vanuit verbinding doorpakken

KMS: één team

Door onze jarenlange en specialistische ervaring, zijn wij er trots op dat we goed zijn in wat we doen. Onze drijfveer is vooruit komen, jou helpen en dat doen we samen. Als team staan wij voor verbinding en aanvulling.

Eenieder van ons is vanuit haar kennis en ervaring een aanvulling op de ander. We zijn net als een puzzel, alle stukjes samen maken het totaalplaatje. Dit maakt ons als team sterk. We werken intensief samen, we kennen elkaar goed en durven ons kwetsbaar op te stellen, zowel intern als extern als de situatie daar om vraagt. Dat zorgt ervoor dat we tegenwicht kunnen geven. We nemen geen blad voor de mond en zetten geen masker op. Alles is bespreekbaar. Omdat wij een stabiele interne basis hebben, kunnen wij ons volledig focussen op de externe vraag: zowel voor werkgevers, voor werknemers, als voor de mensen met wie wij samenwerken. We zijn laagdrempelig, willen met je meedenken en samen tot een toekomstbestendige oplossing komen. We prikken door al die lagen heen, zodat we bij de oorzaak komen van jouw huidige situatie. In wat voor situatie je ook zit, wij begeleiden je zodat je met vertrouwen en plezier je toekomst tegemoet gaat.

coach, HR-advies, training, organisatie, arbo, arbodienst, poortwachter, werkgeluk, verzuim, verzuimbegeleiding

Ontstaan

In 2007 heb ik het besluit genomen om als zelfstandige met KMS Advisering te starten, vanuit mijn passie voor de mens.

Een keuze die ik heb moeten nemen vanuit een situatie waarin ik ziek was en mij onvoldoende gesupport en gewaardeerd voelde door mijn toenmalige werkgever. Ik besloot dat dit mij niet waard was en sprong in het diepe om mijn hart te volgen!

De beste keuze ever! Vanuit mijn passie wilde ik meer voor de mens in organisatie als ook de organisaties zelf betekenen. KMS werd een feit!

Een aantal jaren later kwam er weer een keuzemoment. Ga ik stoppen met groeien of besluit ik om mensen met het KMS DNA aan te trekken. Ondertussen is KMS uitgegroeid tot een team van prachtige authentieke mensen die ieder een fantastische bijdrage leveren in de missie van KMS.

Lees verder