Doet wat werkt.

We zijn er voor jou!

Arbo, arbodienst, verzuim, verzuimspecialist, verzuimadviseur, coach, time-out, arbeidsdeskundige, verzuimbegeleiding, HR Advies, HR-advies

We zijn er voor de werkgever

Heb je HR-Advies nodig of ondersteuning op het gebied van Preventie & Verzuim? Wij leveren het je, ook op maat.

Heb je te maken met een hoog verzuim en hoge kosten? Ervaar je weinig grip, heb je onvoldoende visie op preventie en verzuim, heb je geen focus op mogelijke invloedsfactoren en is er geen betrouwbare partner die proactief de organisatie faciliteert?

KMS is proactief en daadkrachtig en heeft als doel de mogelijkheden te benutten om de mens te helpen terug te komen in zijn kracht.

Dit doen wij naast onze eigen gecertificeerde specialisten, samen met een gecertificeerd netwerk van onder meer bedrijfsartsen, coaches, arbeidsdeskundigen en juristen. Wij begeleiden de medewerker naar een duurzame terugkeer op de arbeidsmarkt.

HR-Advies; Preventie & Verzuim; KMS-Advisering; tweede spoor; coaching; re-integratie; Arbo; Arbodienst

We zijn er voor de werknemer

Ben je ziek en weet je niet wat de volgende stap is? Loop je vast in je werk en kun je coaching gebruiken? Wij zijn er voor je. KMS is er voor jou, of het nu gaat over de begeleiding van je re-integratie, een tweede spoor of coaching.

Je kunt bij ons terecht. Wij kijken samen met jou naar wat er nog wél mogelijk is binnen jouw situatie zodat je op een duurzame en positieve manier verder kunt.