Wat wij doen

Personeels-handboek

Een personeelshandboek is een essentieel document voor elke organisatie, omdat het regels en richtlijnen bevat die transparant dienen te zijn. Het biedt een duidelijk kader voor de organisatiecultuur, de verwachtingen van werkgever en medewerker en de rechten en verantwoordelijkheden van beide partijen.

KMS heeft uitgebreide kennis van arbeidsrecht en personeelsmanagement en kan jouw organisatie helpen bij het opstellen van een personeelshandboek dat voldoet aan de wettelijke vereisten en tegelijkertijd past bij jullie organisatiecultuur en -doelstellingen. We luisteren naar jouw behoeften en wensen en werken nauw met jou samen om ervoor te zorgen dat het personeelshandboek volledig is en aan de verwachtingen voldoet.

Of je nu als jonge organisatie een personeelshandboek nodig hebt of een bestaand organisatie bent en het huidige handboek wil bijwerken, wij zijn er om je te helpen. Voor organisaties van elke omvang en in elke sector. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek of meer informatie.